تاریخچه شکلات نوتلا از آغاز تا امروز

تاریخچه نوتلا

تاریخچه نوتلا، داستانی الهام‌بخش از عشق و اشتیاق شدید همراه با انتخاب دقیق و پردازش بهترین مواد خام است تا محصولی منحصربه‌فرد و بی‌نظیر تولید شود. به همین خاطر است که اکنون خانواده‌های بسیاری از سراسر جهان در آغاز روز خود با شادی سر میز صبحانه حاضر می‌شوند.

1946           

نوتلا، در اصل، پاسخی هوشمندانه به یک معضل پیچیده بود: کمبود فرآوردههای کاکائویی به‌دنبال جنگ جهانی دوم.

پیترو فررو، یک شیرینی‌پز اهل شهر پیمونت ایتالیا، به‌صورت هنرمندانه‌ای نوعی خمیر شیرین از فندق، شکر و تنها مقدار کمی کاکائوی خام درست کرد. او آن را به ‌شکل یک قرص نان درآورد تا بتوان آن را تکه‌تکه و با نان مصرف کرد و نام یک شخصیت کارناوالی مشهور محلی در آن زمان، گیندوجا، را روی آن گذاشت. در تاریخ 14 می سال 1946، شرکت فررو به‌صورت رسمی تأسیس شد.

1951

مدت‌ها پیش… ایده‌ای فوق‌العاده شکل گرفت!

خمیر خوشمزه گیندوجا تبدیل به محصولی جدید شد که به‌راحتی روی نان پخش‌ می‌شد؛ که به آن، سوپرکرما (SuperCrema) گفته می‌شد (ماده پایه تشکیل‌دهنده نوتلا).

1964

ساخت محبوب‌ترین خوراکی دنیا.

پسر پیترو فررو، مایکل با به‌کارگیری نبوغ ابتکاری خود و با آزمون‌ و خطا، دستورالعمل سوپرکرما را اصلاح کرد و برای اولین بار یک کرم جدید، مخلوطی از فندق و کاکائو، تولید کرد؛ هرچند هنوز بدون نام بود. پس کلاه خلاقیت خود را دوباره بر سر گذاشت و بهترین اسم را برای مشهورترین خوراکی مردم جهان انتخاب کرد: نوتلا.

1965

شیشه معروف نوتلا ساخته شد.

نوتلا وارد آلمان شد و مردم آلمان سریع عاشق این خوراکی خوشمزه شدند. شیشه‌های نوتلا که به‌تازگی طراحی‌ شده بودند با آن طرح معروف و بی‌نقصشان با موفقیت، مورد تحسین همگان قرار گرفتند.

1966

فوق‌العاده است! نوتلا به فرانسه رسید.

نوتلا بیش‌ازپیش در اروپا معروف شد و با میزان موفقیت بالایی وارد بازار فرانسه شد.

1978

موفقیتی بی حد و مرز!

نوتلا، پس از تسخیر اروپا، وارد استرالیا شد؛ که اولین کارخانه تولید محصولات نوتلا خارج از اروپا در شهر لیتگو در نزدیکی سیدنی تأسیس شد.

1996

نوتلا در فرانسه: 30 سال متوالی خوش‌بینی و اثرهای هنری

در تاریخ 31 ماه می، فررو اولین رستورانی که خودش مالک آن بود و اداره‌اش می‌کرد را در شیکاگو راه‌اندازی کرد: کافی‌شاپ نوتلا! این کافی‌شاپ، محلی استثنایی است که همه طرفداران نوتلا می‌توانند از لحظه‌ای که پا در آن می‌گذارند، لحظاتی خاص و متفاوت را زندگی و تجربه کنند و از آن لذت ببرند. می‌توانند سفارش خود را از یک منو با تنوع بسیار بالا همراه با غذاهای روزانه انتخاب کنند و هم‌چنین غذاهایی وجود دارد که می‌توانند طعم‌هایی جدید و فوق‌العاده را با ذائقه‌ها آشنا کنند.

منبع: https://www.nutella.com/en/int/history

رضا میدری
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *